Постер фільму "Джой" / kino-teatr.ua

Кажуть, що сила жінки в її слабкості. Однак героїні популярних фільмів доводять, що це не завжди так. Пропонуємо вам подивитися 5 найкращих картин про сильних жінок, яким вдалося подолати те, що інших би могло зламати.

"Квітка пустелі"

Цей фільм розповідає про сомалійську топ-модель Варіс Діріє. Вона була першою, хто відкрито виступив проти обрізання дівчат в африканських країнах. Вона зробила все можливе для того, щоб жінкам в Африці було легше жити. Цей фільм викличе у вас сльози через жалість і співчуття головній героїні, і неймовірну гордість за те, що вона зробила. 

"Гравітація"

У центрі сюжету Сандра Баллок, яка опинилася у відкритому космосі. Її охоплюють самотність, порожнеча і страх. Але незважаючи на все це, у неї є неймовірна внутрішня витримка, сила волі і сміливість. Ця жінка доводить, що можна вижити в будь-якій ситуації, навіть, як може здатися на перший погляд, безвихідній. 

"Дика"

Після смерті матері і розлучення з коханою людиною головна героїня відправляється в пішу подорож. На її шляху будуть складні перешкоди, через які не кожен чоловік здатний пройти. Однак в боротьбі за життя вона знайде власне "я" і стане щасливою.

"Джой"

Мати-одиначка Джой Мангано так багато часу приділяє домашньому господарству, що, здається, випробувала вже всі швабри світу. І жодна з них не виявилася по-справжньому корисною. Тому вона вирішує винайти  диво-швабру, яка сама буде віджиматися. Завдяки цьому вона стає найуспішнішим підприємцем. Ось таке от перевтілення домогосподарки в бізнесвумен.

"Помста від кутюр"

Головну роль зіграла незрівнянна Кейт Уінслет. Одного разу її звинувачують у вбивстві, через що вона змушена залишити рідне місто. Проходить багато років і вона вирішує повернутися додому. Але вже не тією дівчинкою, якою була, а справжньою гламурною жінкою. Спочатку її не приймають в рідному місті, проте її харизма, дотепність і вміння шити розкішні вбрання роблять свою справу. У стрічці ви побачите, як вона сама змінилася і як змінила своє життя.

Раніше УНІАН назвав топ-5 найкращих романтичних фільмів.

Вас також можуть зацікавити новини: