Кадр з фільму "Посміхайся" / скріншот YouTube

Серед кіноманів є багато тих, хто обожнює фільми жахів. Ну, а що, хто часом не любить полоскотати собі нерви? Пропонуємо вам 5 найкращих хоррорів, від яких холоне кров.

"Посміхайся"

У центрі сюжету психотерапевт Роуз Коттер. Одна з її пацієнток розповідає їй, що бачила самогубство свого викладача, а після цього до неї почала приходити якась істота зі страшною посмішкою. У підсумку і сама дівчина здійснює самогубство на очах Роуз. Тепер "воно" буде переслідувати і її саму. Налякана Роуз намагається з'ясувати, що це за демон і звідки він взявся, проте весь цей час її життя висить на волосині.

"На добраніч, мамо"

10-річні близнюки чекають маму додому після пластичної операції. Однак, коли вона повертається, хлопці починають підозрювати щось недобре. Жінка стала холодною, відразливою, зовсім не приділяє часу синам. Тоді вони вирішують вивести її на чисту воду. Фінал фільму абсолютно непередбачуваний, оскільки про такий результат подій ви навіть подумати не могли б.

"Крик"

Друга частина "Крику" - продовження першої історії. Картина розгортається в Вудсборо через 25 років. На старшокласницю Тару Карпентер у її власному будинку нападає привид. Вона потрапляє до лікарні. Її сестра дізнається про цю подію від приятеля і вирішується відвідати Тару. Вона приїжджає до неї в клініку, але маніяк не дрімає. Він все ще там. 

"Спостерігач"

У центрі сюжету дівчина Джулія, яка переїжджає зі своїм хлопцем на нову квартиру. Весь час її не залишає тривожне відчуття, що за нею стежать. Одного разу вона помічає у вікні квартири будинку навпроти людину. Саме вона і лякає Джулію, адже щовечора спостерігає за нею. Перелякана дівчина намагається з'ясувати, хто ця людина і що їй потрібно. А поки вона у всьому розбирається за допомогою свого коханого і поліції, за її дверима, в сусідній квартирі, відбуваються не менш моторошні події.

"Чорний телефон"

Цей фільм створений за сценарієм сина короля жахів Стівена Кінга. 13-річного хлопчика викрадає маніяк і залишає його в звуконепроникному підвалі. Наляканий до смерті хлопчисько намагається кричати, кликати на допомогу, але його ніхто не чує. Раптом виявляється, що в цьому підвалі є чорний телефон. Напруги додає те, що на нього телефонують попередні жертви маніяка. Вони намагаються якось допомогти хлопчикові втекти, направляють його. Чи вдасться йому вирватися з лап моторошного маніяка - дивіться.

Нагадаємо, раніше в мережі "рознесли" італійський фільм про одностатеве кохання українця і росіянина.

Вас також можуть зацікавити новини: