Кадр з комедії "Нічні ігри"

Подивитися комедію - це завжди гарна ідея. Саме вона може підняти вам настрій та допомогти рослабитися після важкого дня. Далі підбірка веселих фільмів, які вже встигли оцінити критики. 

1. "Трава зеленіша"

Режисери: Жослін ДеБур, Доун Люббе

У ролях: Жослін ДеБур, Доун Люббе, Бек Беннетт, Ніл Кейсі

Комедія "Трава зеленіша" здобула овації на фестивалі незалежного кіно "Sundance Film Festival". У центрі сюжету дві звичайні родини середнього класу, які вступають у безглузде змагання одна з одною. Хто отримає перемогу та чий двір буде найгарніший - подивіться самі. 

2. "Пустопляс"

Режисер: Хармоні Корін

У ролях: Меттью Мак-Конагей, Снуп Догг, Айла Фішер

Весела комедія про вуличного поета на ім'я Місячний Пес. Він є загальним улюбленцем публіки, який марнує своє життя на узбережжі Майямі. На чоловіка чекають неймовірні пригоди та випробування, які змінять його.

3. "Нічні ігри"

Режисери: Джон Френсіс Дейлі, Джонатан М. Голдштейн

У ролях: Джейсон Бейтман, Рейчел МакАдамс, Кайл Чандлер

У центрі сюжету три пари, які беруть участь у детективному квесті. Під час розвитку сюжету герої починають розуміти, що їм загрожує реальна небезпека. Учасники мають розслідувати справжній злочин, тому шукають злочинця та намагаються його покарати. 

4. "Арахісовий сокіл"

Режисери: Тайлер Нілсон, Майк Шварц

У ролях: Шая Лабаф, Зак Готтзаген, Дакота Джонсон

Дія у сюжеті розгортається навколо хлопця Зака із синдромом Дауна, який хоче стати професійним рестлером. Для цього йому необхідно втекти з-під опіки співробітників притулку і дістатися школи, яка знаходиться на іншому кінці країни. Йому вдається покинути притулок та життя знайомить хлопця з рибаком, який стане для нього справжнім другом та наставником. 

5. "Таллі"

Режисер: Джейсон Райтман

У ролях: Шарліз Терон, Маккензі Девіс, Марк Дюпласс

Дія комедії розгортається навколо домогосподарки, яка швидко старіє. Вона розривається між господарством та маленькою дитиною і практично забуває про саму себе. Через це у неї починається післяпологова депресія та криза. Все змінює поява няні Таллі, яка допоможе  головній героїні знову повірити в себе. 

Вас також можуть зацікавити новини: