Опубліковано дебютний трейлер фільму-вестерну "Чоловічі сльози" з Клінтом Іствудом ("Cry Macho") у головній ролі та в режисерському кріслі.

Його представила компанія Warner Bros. Pictures на своєму YouTube-каналі.

Читайте такожЛіаму Нісону-69: сім найкращих фільмів з головним кіношним рятівником"Чоловічі сльози" - екранізація однойменного роману американського письменника Річарда Неша.

Дії стрічки розгортаються в 1978 році, в центрі подій - коняр Майкл, який погодився на прохання свого колишнього боса забрати його сина від матері-алкоголічки й привезти до батька. Але на зворотному шляху головного героя чекають перешкоди, які дають йому шанс на спокуту його власних гріхів.

Прем'єра картини відбудеться одночасно у кінотеатрах і на стрімінговому сервісі HBO Max 17 вересня.

Клінт Іствуд: творчий шлях

31 травня 2021 року Клінту Іствуду виповнився 91 рік. Він - один з найвпливовіших представників світового кінематографа.

Актор почав свою кар'єру в кіно у віці 25 років в 1955 році, проте великий успіх до нього прийшов після так званої доларової трилогії італійського режисера Серджо Леона в жанрі спагетті-вестерн. До неї увійшли такі фільми, як "За жменю доларів" (1964), "На кілька доларів більше" (1965) і "Хороший, поганий, злий" (1966). 

Після цього Іствуд продовжив зніматися у вестернах і бойовиках, граючи харизматичних небагатослівних героїв. Паралельно в 1968 році він заснував власну кіностудію "Мальпасо", і через кілька років, за рідкісними винятками, Іствуд знімався тільки у фільмах її виробництва. Поступово він відточував майстерність на режисерському терені. 

У 1971 році Іствуд здійснив режисерський дебют, випустивши психологічний трилер "Зіграй мені перед смертю" / Play Misty for Me, також зігравши в ньому головну роль. 

У наступні роки кількість фільмів, в яких Іствуд виступав як актор, скорочувалася, а кількість його режисерських робіт тільки збільшувалася. У 1988 році він випустив фільм "Птах" / Bird з Форестом Вітакером у головній ролі.

Проте вже в 1993 році Клінт Іствуд все-таки отримав свій перший "Оскар", точніше одразу два - за режисуру і найкращий фільм за драматичний Вестерн "Непрощений"/Unforgiven, а також номінацію в категорії Найкращий актор.

У майбутньому Клінт Іствуд претендував на "Оскар" у категоріях Найкращий фільм і Найкращий режисер ще з чотирма фільмами: "Таємнича ріка" (2004), "Крихітка на мільйон" (2005), "Листи з Іводзіми" (2007) і "Снайпер" (2015). При цьому бійцівській драмі "Крихітка на мільйон" з Хіларі Суонк вдалося перемогти в обох категоріях, сама актриса також отримала свій "Оскар" за найкращу жіночу роль. Також в Іствуда є почесний "Оскар", який він отримав в 1995 році за внесок у розвиток кінематографа.

Крім того, на рахунку Іствуда-режисера драматичний трилер "Гран Торіно" (2008), в якому він зіграв головну роль, біографічна картина про життя Нельсона Мандели "Нескорений" (2009) з Морганом Фріменом і Меттом Деймоном, біографічний фільм "Дж. Едгар" (2011) про багаторічного главу ФБР Едгара Гувера з Леонардо Ді Капріо, спортивна драма "Кручений м'яч" (2012) з Еммі Адамс і Джастіном Тімберлейком, де також зіграв сам Іствуд.