Кадр з фільму "Загадкове вбивство 2" / фото Netflix

Netflix випустив перший трейлер детективної комедії "Загадкове вбивство 2" (Murder Mystery 2) з Адамом Сендлером і Дженніфер Еністон, що є продовженням фільму 2019 року.

У новому фільмі ексцентрична парочка Нік і Одрі Спіц, окрилені своїм успіхом у першій частині, починають працювати приватними детективами, хоча справи у них йдуть не дуже. Поки вони не опиняються в центрі міжнародного викрадення, коли їхнього друга, індійського махараджа Вікрама Говіндана (він також з'являвся у першому фільм) викрадають на його власному розкішному весіллі.

Також у фільмі зіграють такі зірки, як Марк Стронг, Мелані Лоран і Джоді Тернер-Сміт.

Режисером фільму виступив Джеремі Ґарелік, який свого часу написав сценарії до хітових комедій "Розлучення по-американськи" та "Похмілля у Вегасі".

Вже відомо, що фільм вийде на Netflix 31 березня 2023 року.

Загадкове вбивство – що відомо про фільм 2019 року

Детективна комедія "Загадкове вбивство" вийшла на Netflix влітку 2019 року, а режисером тоді виступив Кайл Ньюачек.

Фільм розповідав про нью-йоркського поліцейського Ніка Шпіца та його дружину перукарку Одрі, шлюб яких ледь тримався через постійні недомовки. На честь 15-го ювілею весілля, щоб відродити запал, подружжя забронювало тур по Європі. У літаку Одрі зустрілася з мільярдером Чарльзом Кавендішем, який запросив подружжя приєднатися до вечірки на його сімейній яхті. Пара погодилася – і в підсумку опинилася втягнутою в хитру гру з вбивствами, які вони мають розв'язати.

Головні ролі тоді виконали Адам Сендлер та Дженніфер Еністон. Також у стрічці були задіяні Люк Еванс та Джемма Артертон.

Фільм отримав доволі погані відгуки від критиків, однак публіці навпаки сподобався та мав вельми високі рейтинги за переглядами.

Вас також можуть зацікавити новини: