Nemo був шокований кавером дівчат / Скріншот Instagram

Відомі українські співачки Alyona Alyona і Jerry Heil переспівали композицію переможців "Євробачення-2024" Nemo – "The Code". Швейцарці вже встигли відреагувати на кавер українок.

Alyona Alyona і Jerry Heil вирішили здивувати переможців конкурсу та зробили власну версію його пісні. Реперка у своєму Instagram опублікувала відео, на якому співачки показують нову інтерпретацію Nemo. На кадрах помітно, що виконавці були приємно здивовані роботою українок. Вони не приховували своїх емоцій та наголосили, що кавер "неймовірний".

"Хочемо ще раз привітати Nemo із заслуженою перемогою на "Євробаченні-2024"! Захоплюємось вашим талантом та щирістю. А сьогодні ділимося з вами відео з євровечірки в Амстердамі, де ми презентували Nemo власну версію їхньої пісні "The Code". Як вам наша версія The Code?" – написала під відео реперка.

Реакція слухачів

  • "Щирі, добрі і талановиті люди які радіють успіхам одне одного і створюють мистецтво разом, ось що тут найголовніше"
  • "Яка світла людина! Чиста і красива! Нарешті яскравий талановитий і заслужений переможець Євробачення!"
  • "Обожнюю Немо за їхній позитив"
  • "Пишаюсь людьми, які радіють перемозі інших та ще й товаришують потім, а не ходять ображені на весь світ"

Як відомо, 11 травня відгримів гранд-фінал "Євробачення-2024". У ньому взяли участь 25 країн. Перемогу здобули Nemo із піснею "The Code", а українки Alyona Alyona і Jerry Heil посіли третє місце на конкурсі.

Нагадаємо, раніше Nemo довів до мурах своїм виконанням пісні "Teresa & Maria".

Вас також можуть зацікавити новини: