Історія сніговичків розчулила глядачів / скриншот з відео

Легендарний гурт "Океан Ельзи" випустив щемливий кліп на нову пісню про кохання. Сингл, який отримав назву "Весна", приємно вразив фанів, він трохи відрізняється від попередніх хітів гурту.

Новий кліп вже з'явився на YouTube-каналі "Океан Ельзи", а сам Святослав Вакарчук розповів про відео та пісню, його коментар опублікований на офіційному сайті гурту.

"Мабуть, оскільки я народився і перший свій подих зробив навесні - це на рівні підсвідомого. Для мене ця пора – це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, в прямому і переносному сенсі, як оновлення. Це дуже важливий момент мого життя щороку", - пояснив вибір тематики для нової пісні Вакарчук. 

У кліпі показана щемлива та романтична історія про двох сніговиків, які мають зустрітися до початку весни. Режисером та автором ідеї став Іван Шоха.

У коментарях фанати пишуть, що відео їх дуже вразило. Кохання, очікування весни та романтика - історія сніговичків розчулила глядачів.

Нагадаємо, в 2003 році вийшла ще одна знакова пісня "Океан Ельзи" - "Майже весна". Пропонуємо вам порівняти дві композиції про весну та вирішити, яка вам подобається більше:

Вас також можуть зацікавити новини: