Популярна українська співачка Тіна Кароль та гурт KAZKA випустили спільний трек під назвою "Зірочка".

Нова робота артистів опублікована на YouTube-каналі Кароль. Це - перша композиція україномовного альбому дуетів "Молода кров" до 30-річчя незалежності України.

Читайте такожЛобода випустила пісню "Vogue" одразу двома мовами - російською та українською (аудіо)За словами Тіни, гурт KAZKA як ніхто інший відповідає танцювальному, етнічному, легкому настрою пісні.

"Саша Заріцька - єдина виконавиця,  яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт, в який я сильно вiрю", - поділилася Кароль на своїй сторінці в Instagram.

"Нещодавно я й сама була в ролі починаючого артиста. Ми з гуртом  KAZKA пройшли недовгий, але тернистий шлях. І знаємо не з чуток, як важко молодим музикантам доносити творчість до багатомільйонної аудиторії. Тому ми з радістю вирішили підтримати проект "Молода кров" і приєднатися до чудової ініціативи Тіни, - каже солістка гурту Заріцька.

Раніше мегапопулярний гурт KAZKA презентував нову пісню "Красива серцем", яка стала саундтреком до серіалу "Моя улюблена Страшко", що вийде на каналі "1+1".