Одні бачать у кліпі іронію, інші ж вважають, що Конратенко "хайпує" на болісних для українців темах / скриншот  

Українська співачка Маша Кондратенко випустила нову пісню "Люлі-люлі" та вже запрем'єрила кліп до неї. Вона прославилася завдяки хіту "Ванька-Встанька" про недолугих окупантів, а нині заспівала про перемогу.

"Нова пісня в першу чергу спрямована на підняття бойового духу наших людей, та наголошує на необхідності долати бар'єри та невпинно йти своїм шляхом тільки вперед. Також Маша Кондратенко пропонує слухачам сміливо слідувати своїй меті та не звертати увагу на недоброзичливців, закликаючи використовувати самоіронію, як свою суперсилу", - йдеться в описі до нового відео.

У кліпі Кондратенко танцює та співає у відвертому вбранні. Зірка обрала міні-спідницю та кофтинку з дуже великим декольте. А наприкінці кліпу співачка показала пародію на блогера, який засуджує її творчість. Кондратенко отримала чимало хейту за свої пісні, які у мережі називали "шароварщиною". Втім, як помітно по відео, сама співачка реагує на усе це з гумором та дарує хейтерам новий інфопривід.

"Ви готові? Так, готові! Повернути кримські зорі! Ви готові? Так, готові! Подумки вже біля моря. Гей-гей, люлі-люлі, ворогам покажем дулі! Гей-гей, люлі-люлі, не кує для них зозуля", - йдеться у новій пісні.

Реакція мережі

Фани визнали, що новий кліп їх насмішив. Одні бачать у ньому іронію, інші ж вважають, що Кондратенко "хайпує" на болісних для українців темах. Коментатори пишуть:

  • "Машо, у тебе точно є прихований талант! Будь ласка, приховуй його й надалі"
  • "Обожнюю шароварщину від Маші Кондратенко! Треба веселитися під простеньку веселу музику, а не слухати лише тяжкі сумні пісні"
  • "Додивився тільки заради кінцівки, а так, в цілому, ну таке. Окрім в'їдливого приспіву, чи то експресії не вистачило, чи щось із аранжуванням, чи то приїлося вже, чи аж занадто легко зроблено? Принаймні майбутній альбом можна буде назвати "Шароварний крінж-пакет".

Кліп на нову пісню Маші Кондратенко

Нагадаємо, раніше співачка KOLA довела до сліз щирим кліпом.

Вас також можуть зацікавити новини: