Коментатори пишуть, що нині їм подобаються такі "добрі" пісні / фото УНІАН, Горлушко Вальдемар

Українська співачка KOLA (Анастасія Прудіус) випустила кліп на свою пісню "Цінувати життя". Щире відео показує чуттєві моменти. Зірка показала, які емоції для неї важливі.

"На цьому відео ви зможете побачити залаштунки наших двох концертів у Києві. Колись давно я приїхала з Харкова, тримаючи в руках свою величезну мрію і більше нічого, і багато років я мріяла про те, щоб зробити свій перший сольний концерт в Києві... Вийшло так що було аж два концерти, за що я дуже всім вдячна, особливо нашим ЗСУ, завдяки яким ми взагалі всі маємо змогу продовжувати робити свою справу та жити. "Цінуй кожну мить, бо мить - це і є життя" – кажу я в кінці пісні, це і є найголовніший меседж", - розповіла співачка.

У пісні KOLA йдеться про те, що для у світі все дуже відносно. Комусь хочеться просто поїсти, а хтось скаржиться на те, що йому дали гострий суп. Чуттєві алегорії вразили фанів.

Коментатори пишуть, що нині їм подобаються такі "добрі" пісні. Адже вони дають віру у те, що усе буде добре. Також користувачі зазначили:

  • "Ваші пісні хочеться слухати і слухати! Відеоробота викликає такі теплі і добрі відчуття, дякую!"
  • "Неймовірна пісня. Дякую вам за корисний та якісний контент українською"
  • "Усе відео посміхалась, а наприкінці сльози навертаються".

KOLA "Цінувати життя" - кліп

Нагадаємо, раніше Монатік запрем'єрив кліп від Тані Муіньо.

Вас також можуть зацікавити новини: