Лимонна кислота - одне з кращих добрив для овочів / depositphotos.com

Огірки і помідори - популярні овочі, які вирощує у себе на ділянці майже кожен городник. Для того щоб культури швидко росли і добре розвивалися, потрібно приділяти особливу увагу добривам. УНІАН розповість, чим допомагає лимонна кислота в городі, коли справа стосується цих двох овочів.

Чим хороша лимонна кислота як добриво - реальний факт

Дачники і садівники навперебій твердять про те, що навіть зів'ялі огірки і помідори після такої підгодівлі різко йдуть в ріст. Лимонна кислота буквально на очах "оживляє" овочі, покращує їх метаболічні процеси і спрощує процес транспортування корисних речовин з грунту в рослину. Крім того, сильно прискорює ріст - вже перше обприскування лимонною кислотою дасть приголомшливий результат.

Лимонна кислота для огірків і помідорів - як вносити

Якщо ви вважаєте, що овочі на грядках недостатньо красиві, зрілі і сильні, вам терміново потрібна підгодівля томатів лимонною кислотою - відгуки від неї вражають. Негайно приготуйте чудо-засіб - розчиніть в 10 л води 1 ст.л лимонної кислоти і вносіть таку підгодівлю 1 раз в 7 днів після основного поливу рослин.

Відео дня

Кількість регулюйте - 0.5-1 л під кожен кущ в залежності від розміру саджанця. Вам вистачить періоду в 2 тижні, щоб помітити, як огірки і помідори різко змінилися і пішли в зростання. Надалі це добриво можна використовувати, як профілактику - 1-2 рази на місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: