Що прискорює ріст рослин - лайфхаки / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Користуючись всілякими техніками і вдаючись до різних прийомів, садівники ставлять собі єдине запитання - як зробити, щоб рослини швидше росли? Прагнення отримати завидний урожай народжує на ринку все нові й нові засоби для збільшення потенціалу та посилення характеристик рослин. УНІАН розповість, чим допоможе дріт для квітів у такій справі.

Що таке електрокультура

Існують методики, які хоч і здаються на перший погляд дивними і неправдоподібними, але при найближчому розгляді і використанні на практиці, назавжди закріплюються як перевірені способи і методи збільшення продуктивності.

Електрокультура - одна з таких методик, що сприяє швидкому росту рослин. Вона зароджувалася, як експериментальний метод в агрокультурі. Повальна мода 17-го століття на електрифікування всього, чого тільки можна, вибухала вогнищами нових небувалих раніше відкриттів та інновацій по всій Європі. Фізики і теоретики стали впроваджувати знання про електрифікацію в усі галузі людського життя, і в розвитку сільського господарства теж відбулася революція.

Відео дня

Чому збільшується врожай - головні причини

Перший експеримент показав, що полив рослин електрифікованою водою підвищує врожайність, а створення антен з міді для збору електромагнітних хвиль в атмосфері, вставлених у ґрунт, посилює імунітет і стійкість до шкідників.

Дріт для рослин здатний уберегти томати від фітофтори, плодові дерева - від захворювань, а також стимулювати рослину на швидке дозрівання плодів. Все це відбувається завдяки унікальним властивостям міді - вона "постачає" рослину неприємним для паразитів смаком, захищає від багатьох грибків та допомагає культурі спрямувати всі сили на підвищення врожайності.

Як зробити, щоб рослини швидше росли - інструкція

Електрокультура - це швидкий, низьковитратний і елементарний спосіб, як прискорити ріст рослин у домашніх умовах, що не потребує постійного втручання і не має побічних ефектів. З простих і втілюваних удома методик чудово підійде створення "радіоантени", чудова заміна будь-якому добриву або пестициду, що прискорює ріст рослин.

Нам знадобляться дві прості речі:

  • Дерев'яна паличка 30 см
  • Мідний дріт 50 см

Обмотайте навколо дерев'яної палички дріт по всій довжині, залишаючи залишок дроту з одного боку, він знадобиться для створення імпровізованої антени. Другий край увіткніть у землю на 2-3 сантиметри на відстані 5-6 см від основи рослини. Дріт для рослин - важлива складова, що більша його товщина та що більша "антена" - то кращим буде ефект.

Пояснимо докладніше, для чого потрібен мідний дріт - мідь - це один із найактивніших матеріалів-провідників, який не є агресивним у ґрунті і не окислюється під впливом вологи. Дріт для квітів - метод дуже простий, не потребує додаткових знань, тільки досвід спостереження. Переривання досвіду можливе в будь-який момент, оскільки можна використовувати мідний дріт і не на постійній основі, а як допоміжний стимулятор.

Вас також можуть зацікавити новини: