Фото ua.depositphotos.com

У ваших стосунках з коханою людиною все добре, але ви не відчуваєте щастя? Або є якась напруга між вами без будь-яких на те причин? Можливо, вам варто звернути увагу на деякі сигнали тіла, яка допоможе вам розібратися більше у ваших взаєминах. Які саме ці сигнали - читайте далі. 

Уникнення прямого погляду

Коли люди закохані, вони часто дивляться один одному в очі. Проте якщо ваш партнер уникає прямого погляду - це означає, що він емоційно віддаляється. Зверніть на це увагу. 

Захисні пози

Якщо ви помічаєте захисні пози, такі як: схрещення рук чи міцне притискання своїх речей до грудей - це теж тривожні дзвіночки. Таким чином партнер вимагає фізичного бар'єру і не бажає ділити свій простір з вами. Якщо ви також відчуваєте дискомфорт, коли сидите поруч - це поганий знак. 

Відео дня

Награна ніжність

Якщо ніжні доторки та обійми раніше були щирими, а зараз ви бачите, що це лише награні дії - задумайтеся. Скоріш за все ніжність та романтика у вашій парі згасла. 

Асиметричні жести

Коли у парі все добре, вони мимоволі копіюють якісь рухи одне одного чи говорять однакові слова. Інколи навіть можна почути від друзів, що "ви як близнюки". Та коли емоційна прірва збільшується між вами, то спостерігається повна асиметрія дій та думок. 

Драматичні реакції

Якщо все частіше ви бачите драматичну реакцію на будь-яку дрібницю, яку ви робитие чи ви самі реагуєте емоційно на його дії - це теж привід задуматися. Коли в парі гармонія, то всі непорозуміння можна владнати спокійною розмовою та аргументами. Та якщо чаша розбита, то це навряд чи зможе допомогти. 

Нетерпляча поведінка

Якщо ви помічаєте, що друга половинка надає перевагу посидіти в телефоні, замість проведення часу з вами. Або постійно стукає ногою в той момент, коли ви щось розповідаєте і хоче швидше піти - це ознака нетерплячої поведінки. Також це може означати, що йому просто нецікаво з вами. 

Відсутність ніжності

Відсутність будь-яких проявів ніжності - це найголовніша риса того, що у ваших стосунках немає щастя та кохання. Якщо у вас повна відсутність дотиків, поцілунків та обіймів - між вами емоційна прірва і варто подумати, чи треба далі продовжувати стосунки чи краще піти різними шляхами. 

Вас також можуть зацікавити новини: