Вона зізналася, що її образила поведінка чоловіка / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Питання довіри - наріжний камінь будь-яких стосунків. Часом партнери не ставлять паролі на свої телефони і дозволяють своїм другим половинкам читати їхнє листування. Але буває і так, що у чоловіків або жінок є секрети. І якщо почати "ритися" в цих таємницях, то гірка правда руйнує стосунки.

Так, на Reddit з'явилося зізнання від жінки, яка вирішила "поритися" в телефоні свого чоловіка. І те, що вона там знайшла, звело її з розуму.

"Я знайшла оголені фотографії на телефоні чоловіка, і вони не мої. Деякі з них відносяться до того часу, коли ми вперше почали зустрічатися, і до цього дня. Я знайшла на телефоні чоловіка оголені фотографії, отримані по MMS. Скріншоти, зроблені за тиждень після пологів. Це були оголені фотографії... Також він отримав записи екрана з оголеними жінками у Snapchat. Що він з ними робить?" - зізналася жінка, яка тепер не розуміє, як їй діяти далі.

Відео дня

Вона пояснила, що її образила поведінка чоловіка, адже він дивиться на інших. Тепер жінка думає, що обранець її зраджує, якщо не фізично, то подумки. Однак сказати про свої хвилювання чоловіку вона не наважується.

"Він не знає, що я їх знайшла або що я перевірила його телефон. Або він підозрює, але не хоче нічого говорити, бо знає, що я там знайшла.... Боюся, він розповість про порушення конфіденційності. Я також знайшла скріншоти дописів/сторіз дівчини, з якою він зустрічався до того, як ми почали стосунки та одружилися. На одному з них вона була у бікіні", - додала жінка.

Реакція мережі

Коментатори радять жінці наважитися на розмову з чоловіком, якщо вона дійсно готова до того, що їх шлюб закінчиться розлученням. Також вони пишуть:

  • "Якщо ви підете прямо зараз, вам не доведеться шкодувати про це ще за два роки"
  • "Якщо довіра підірвана, то немає сенсу продовжувати стосунки"
  • "Просто скажи йому це: "Чому у тебе в телефоні купа фотографій оголених жінок, і вони не мої?". Просто перейдіть до суті і перестаньте відкладати цю розмову. Якщо йому потрібна повна конфіденційність у телефоні, то це червоний прапор"
  • "Я відчуваю, що довіра відіграє велику роль у стосунках, але це не безумовно. У мене є код доступу до телефону мого хлопця, а у нього - до мого, але я не переглядаю його повідомлення, тому що у мене немає причин для цього"
  • "Не піднімай це питання, якщо ти не готова піти".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія від жінки, яка розлучається з чоловіком через будильник.

Вас також можуть зацікавити новини: