Бармен зазначив, що часто бачить, в якому жалюгідному стані бувають побачення / фото ua.depositphotos.com

Я працював барменом і в ресторанах з 16 років, обслуговуючи бари, паби, ресторани та весілля. Зараз мені 25, і я зможу помітити "червоний прапор" під час побачення.

Видання Business Insider пише, що багато хто на перші побачення приходить в паби і бари, адже там невимушена обстановка, де можна випити, перекусити і пізнати один одного краще.

Бармен зазначив, що часто бачить, в якому жалюгідному стані бувають побачення - люди, здається, забули, що означає справити хороше, чесне враження.

Відео дня

Він назвав п'ять тривожних сигналів на першому побаченні:

  • підштовхують до вживання алкоголю;
  • неналежний одяг;
  • не розділяє рахунок;
  • постійно дивиться в телефон;
  • висміюють за зроблений вибір.

Бармен зазначив, що якщо побачення пішло не за планом і вам потрібна допомога, то завжди можна звернутися за допомогою до персоналу закладу. Він запевнив, що часто персонал йде на зустріч і допоможе в разі такої необхідності, тому закликає не соромитися, адже інакше можна потрапити не просто в неприємну ситуацію, але і в небезпечну для здоров'я та життя.

Раніше УНІАН писав, що експерти назвали 10 питань, які не можна задавати на першому побаченні, якщо ви хочете, щоб у вас було друге побачення з цією людиною.

Вас також можуть зацікавити новини: