"Жабагадюкінг", який не припиняє розвиватися й зараз, починався вже давно / скриншот

Гумористи "Студії Квартал 95" висміяли бунт в Росії. У новому випуску "Байрактар News" Євген Кошовий та Олександр Пікалов пожартували з "камасутри", яку влаштували засновник ПВК "Вагнера" Пригожин та голова Міноборони РФ Шойгу.

Не обійшлося й без Юрія Великого, який зробив пародію на "розмову" Путіна з Шойгу. Він показав, як голова Міноборони жалівся на Пригожина.

"Жабагадюкінг", який не припиняє розвиватися й зараз, починався вже давно. Пригожин вже декілька місяців кричав про "снарядний голод" та публічно "рипався" на Шойгу. Великий показав, що у міністра вже не витримали нерви, він почав ридати.

Окрім цього, Кошовий та Пікалов пожартували з Пригожина, якому погрожували втратою своїх найманців. Гумористи перерахували нові російські фейки, а також насмішили останніми новинами з країни-агресорки.

Новий випуск "Байрактар News" - відео

Реакція коментаторів

У мережі жартують, що гумористи "невчасно" випустили новий епізод. На думку коментаторів, нині комікам варто зняти новий огляд на новини за 24 червня, адже "жабагадюкінг" у РФ перейшов на новий рівень. Також користувачі пишуть:

  • "Дякуємо що підтримуєте своїми випусками"
  • "Чекаю на нові пародії, супер"
  • "Ви ніби у води дивилися, нині Шойгу вже п'ятами киває від Пригожина".

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто ховається за маскою КилимМена, який став новим тренером "Голосу країни".

Вас також можуть зацікавити новини: