Кого Злата Огнєвіч вигнала із шоу в 10 випуску? / фото СТБ

У п’ятницю, 19 листопада, минув 10 випуск проекту "Холостячка-2". У ньому Злата Огнєвіч познайомилася з рідними чоловіків.

Побачення на шоу "Холостячка" у 10 випуску від 19.11.2021

Перше побачення у Злати відбулося з Андрієм Хветкевичем. Чоловік познайомив Огнєвіч зі своєю мамою та братом. "Холостячка" дуже сподобалася мамі Андрія, їхнє спілкування було дуже легким і невимушеним. Але ймовірна майбутня свекруха дівчини зазначила, що її син трохи сором'язливий, йому потрібен час, щоб розкритися.

Перше побачення у Злати в 10 випуску було з Андрієм Хветкевичем / фото СТБ

Далі Огнєвіч познайомилася з великою родиною Макса Тарапати. Дядько чоловіка влаштував Златі справжню перевірку на господарність та чесність, запідозривши її у піарі. "Я закохався, я хочу бути з нею, я це бачу, відчуваю", - сказав Максим. Пізніше у них було побачення на пляжі, все закінчилося пристрасним поцілунком.

Відео дня
Дядько Макса влаштував Златі справжню перевірку / фото СТБ

Третє побачення у Злати було з Андрієм Задворним. Батьки чоловіка зустріли їх дуже тепло, спілкування сподобалося і їм, й "холостячці". Огнєвіч зазначила, що з мамою Андрія їй було найлегше спілкуватися. Далі дівчина та претендент на її серце прогулялися на яхті.

І останнім у співачки було побачення з Дмитром Шевченком в Олександрії. Рідні чоловіки говорили Златі, що бачать, що він уже закоханий у неї. Закінчився день у Огнєвіч та Діми на даху будинку, в якому він виріс.

"Холостячка" 10 випуск від 19.11.2021: хто покинув шоу

На церемонії троянд після 10 випуску та знайомства з батьками чоловіків Злата Огнєвіч вирішила відправити додому Андрія Хветкевича.

"Знайомство з твоїми рідними було неймовірним і дуже зворушливим. У тебе неймовірна мама, вона попросила не робити тобі боляче. Я розумію, що чим далі, тим глибші та сильніші почуття. Я не зможу відповісти тобі взаємністю. Вибач", - сказала "холостячка" і попрощалася з Андрієм.

"Сумно йти, звичайно, не хочеться. Я відкривався, і це класні відчуття. Я теж знайду своє щастя, але просто не тут", - сказав Хветкевич.

Хветкевич залишив шоу / фото СТБ

Як повідомляв УНІАН, у 9 випуску шоу "Холостячка-2" Злата прийняла рішення нікого не відправляти додому - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний, Макс Тарапата й Андрій Хветкевич залишились на шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: