Алекс Топольський у десятому випуску / Фото - instagram.com

30 грудня вийшов в ефір десятий випуск шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі. Як минули побачення з дівчатами і що було цікавого - читайте в матеріалі. 

Побачення з Юлею

Почався тиждень з романтичного і дуже ніжного побачення з Юлею "Медузою". Алекс підготував незвичайне проведення часу - вони пішли до художниці, яка малювала портрети за описом. Тим дівчина поділилася своїм переживанням - її блог в Instagram зламали, і вона з цього приводу дуже переживає, так як сторінка в соцмережі - це єдиний канал "продажу" своїх послуг. "Холостяк" заспокоїв дівчину і підтримав її. 

Після побачення Алекс засумнівався в тому, що Юля йому підходить. Головною проблемою було те, що дівчина веде пасивний спосіб життя, а йому до душі активний темп.

Відео дня
Юля з "Холостяка" / скріншот

Побачення з Мариною

Топольський підготував їй особливе побачення, яке розлютило конкуренток - Алекс прийшов до неї в кімнату і влаштував там романтичну обстановку. Вони спілкувалися, робили фондю, а також читали листи, написані один одному під час четвертого тижня проекту (тоді у них було дуже емоційне побачення в замку). 

Марина з "Холостяка" / скріншот

Побачення з Сашею Мудрою

Фаворитці проекту Алекс запропонував перевірити її на серйозність намірів, тому під час індивідуального побачення вони пішли в гості до ведучого проекту Григорія Решетніка. Григорія вдома не було, тому гостей зустріла його дружина Христина, а також троє маленьких синів.

Алекс хотів подивитися на те, як Саша буде комунікувати з дітьми. Також він дізнався про ставлення учасниці до сім'ї та дітей - вона сказала, що хотіла б завести дітей у період з 28 до 32 років. Закінчилося побачення вечерею з сімейством Решетників. 

Саша Мудра / скріншот

Побачення з Сашею Погорєловою

Під час індивідуальної зустрічі Саша і Алекс пішли до хореографа на урок. Для вивчення вони вибрали бачату - пристрасний латиноамериканський танець. Під час побачення вони торкалися один одного, обіймалися, постійно перебували в близькому контакті. 

Саша Погорєлова на "Холостяку" / скріншот

Побачення з Катею

Топольський запропонував дівчині піти на картинг, щоб отримати яскраві емоції. Чоловік вирішив, що саме їх не вистачає в спілкуванні з цією претенденткою на його серце. Під час особистого спілкування з Катею Алекс Топольський сказав, що йому не вистачає у стосунках одкровення. 

Дівчина зізналася у своїх почуттях Топольському, на що він відповів взаємністю. Також Катя поділилася, що вона ревнує Алекса до інших учасниць, які регулярно розповідають про свої побачення.

Церемонія троянд

Проект покинула Юля "Медуза". Топольський не вручив їй троянду на церемонії. Аргументував він це тим, що вони різні за духом і за енергією, а також тим, що у них абсолютно різні шляхи. 

Судячи з реакції дівчини, вона не була здивована таким рішенням головного героя, оскільки і сама відчувала, що вона не на одній хвилі з Алексом. 

Нагадаємо, учасниця 12-го сезону Юля "Медуза" розповіла про невдале побачення, яке зіпсували творці романтичного шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: