Юля Медуза на шоу "Холостяк" / фото instagram.com/yuliya.ku.official

Юлія Кучеренко, яка бере участь у 12-му сезоні шоу "Холостяк" з Алексом Топольським поділилася враженнями від побачення. У випуску 23 грудня показали, як вони влаштували романтичну фотосесію з флюоресцентними фарбами. Слід зазначити, що на цьому тижні ідеї для побачення придумували самі учасниці.

Зараз Юля зізналася, що вона не хотіла йти на фотосесію, а планувала зайнятися керамікою, але редактора забракували цю ідею. 

"Моє обурення і дискомфорт на цьому побаченні були викликані низкою факторів. По-перше, я відверто хотіла вибрати кераміку, тому що це моя пристрасть, про яку, ймовірно, не знали або забули редактори проекту і режисери. І саме побачення за процесом ліплення для мене здається більш романтичним. Звичайно, стриманіше, ніж оголені ми і бодіарт", - написала Юлія у своєму блозі. 

Відео дня
Юля Медуза на шоу "Холостяк" / фото instagram.com/yuliya.ku.official

Також вона поскаржилася, що їхню з Алексом Топольським романтичну історію спотворили, очевидно, щоб зробити більш привабливу і рейтингову картинку для глядача:

"На екрані показують, що я - ініціатор поцілунків і близькості. Але ж наш перший поцілунок в Дубаї, до якого мене так підштовхували (психологиня зокрема), відбувся з ініціативи Алекса. Його досі не показали і навряд покажуть". 

Учасниця додала, що під час побачення, яке вона уявляла собі абсолютно інакше, відчувала себе некомфортно. Не дуже сприятлива атмосфера була і з тієї причини, що за кадром знаходилося більше семи осіб, які чинили тиск. 

Юля Медуза на шоу "Холостяк" / фото instagram.com/yuliya.ku.official

"Все це змушувало мене бентежитися і відчувати себе не комфортно в кімнаті, де 7+ чоловік. І в перспективі це побачить вся країна...", - резюмувала Юля "Медуза" і закликала глядачів зробити з цього правильні висновки. 

Нагадаємо, фаворитку "холостяка" Сашу Мудру зацькували на церемонії троянд.

Вас також можуть зацікавити новини: