Jerry Heil та Alyona Alyona гідно представили Україну на Євробаченні / Скріншот Instagram

Напередодні, 11 травня, відгримів гранд-фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2024". Представниці України Jerry Heil та Alyona Alyona гідно виступили на сцені і посіли 3 місце на конкурсі. Співачки вже встигли відреагувати на результат шоу.

Як відомо, дует виступив під номером 2. У кулуарах цей порядковий номер називають death spot – смертельна позиція. За статистикою Євробачення, більшість конкурсантів, які виступали під цим номером посідали місця після 20.

Проте завдяки Jerry Heil та Alyona Alyona та глядачам, які голосували, цього вдалося уникнути. Українки отримали сумарно 453 бали: 146 від журі та 307 від глядачів. Відтак дівчата здобули заслужену бронзу, хоча в день Євробачення букмекери пророкували їм 6 місце.

Своїм феєричним виступом Jerry Heil та Alyona Alyona показали, що порядковий номер не вирішує, чи переможе учасник. В першу чергу, важлива підтримка глядачів:

Ваша підтримка зробила неймовірне! Ми були на death spot! Статистично всі, хто в ефірі 2-м номером, займав місця від 20 і вище! Ми з вами вирвалися на 3 місце! Ви розумієте, що взагалі ми з вами зробили разом?

Jerry Heil та Alyona Alyona / фото eurovision.tv

Виконавиці висловили свою вдячність усім глядачам, які віддали свій голос за них. У своєму дописі дівчата ще раз нагадали про війну в Україні, військовополонених та показали велич української музики.

"Друзі, ми нереально вдячні! Третє місце після такого голосування журі – ось що може зробити обʼєднаний народ! Щиро дуже-дуже вдячні! Вам, всім, хто вболівав, поширював і голосував максимально і звісно, всій нашій надзвичайно працьовитій та талановитій команді!" – написала Jerry Heil в Instagram.

До слова, цьогорічними переможцями стали представники Швейцарії – Nemo з піснею "The Code".

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки балів від України отримали учасники "Євробачення-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: