Володимир Завадюк / фото instagram.com/zavaduk

Продюсер шоу "Голосу країни-12" Володимир Завадюк розповів, яка доля команди Святослава Вакарчука в продовженні шоу. Зазначимо, що Вакарчук відмовився зніматися в продовженні, оскільки зараз він допомагає своїй країні і вважає це недоречним. 

"Звичайно, я розмовляв зі Святославом особисто, тому що ми вже давно співпрацюємо. Кожен має право на позицію. Безперечно, тепер ми зіткнулися з питанням, що робити з командою талановитих людей, які йшли до Святослава і хотіли отримати досвід роботи з ним. Але запевняємо вас, що ми не залишимо учасників без уваги. Упевнений, що і цю проблему ми теж вирішимо, адже у нас ще п'ять суперпрофесійних тренерів", - прокоментував Завадюк виданню "КП в Україні". 

Відео дня

Він підкреслив, що всі судді проекту заздалегідь були проінформовані про те, як планується організація продовження "Голосу країни". Також Завадюк зазначив, що в тих випусках, які встигли зняти до 24 лютого 2022 року, лідер групи "Океан Ельзи" є. 

Рішення випустити продовження великого вокального шоу саме зараз обумовлено переслідуванням благодійних цілей. 

"Ми з народним тренером Мацолою поставили собі за мету підтримати українських захисників. Запросили авторитетні фонди – Dobro.UA і Фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим". Оголосили благодійний збір під назвою "Твій голос на аерозасоби для розвідки". Його мета - залучити 3 млн гривень на важливу закупівлю для цілої бригади на передову квадрокоптера Matrice 300 RTK і 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo", - додав Завадюк. 

Нагадаємо, прем'єру нового сезону "Холостяка", яка мала відбутися 30 вересня, знову перенесли. За кілька годин до ефіру творці проекту повідомили про це рішення, пославшись на "виробничі причини".

Вас також можуть зацікавити новини: