Ангеліна Усанова посіла 2-ге місце на конкурсі краси / Скріншот Instagram

"Міс Всесвіт Україна 2023" Ангеліна Усанова представила Україну на конкурсі краси "Miss Eco International 2024", який відбувся у Єгипті. Сукня дівчини "Світ у вогні" вразила журі своїм символізмом та красою.

Ангеліна Усанова увійшла до трійки призерів конкурсу у категорії "Найкраща ЕКО сукня". Головною метою шоу є популяризація дбайливого ставлення до природи. Своїм образом українка намагалася привернути увагу до теми лісових пожеж та знищення усього живого на планеті.

Вбрання було детально пропрацьованим, аксесуари вдало доповнили сукню і створили цілісний образ. Він виконаний у чорних, помаранчевих та червоних тонах.

Відео дня
Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

На додаток Ангеліна також транслювала проблему вигорілих українських територій, які постраждали через російські обстріли.

"2 місце у номінації "Найкраща ЕКО сукня" посіла сукня "Wildfires", яка розкриває тему лісових пожеж по всьому світу, а також вигорілих територій в Україні через війну", - написала Усанова на своїй сторінці в Instagram. 

Варто зауважити, що для створення образу використали тільки екоматеріали. Цим представниця України також показала важливість повторного використання перероблених матеріалів.

Скріншот Instagram

Крім того, з'ясувалося, що Ангеліна Усанова стане Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вперше на конкурсі краси перемогла 60-річна жінка.

Вас також можуть зацікавити новини: