Українська делегація у футболках на підтримку військовополонених / Скріншот Instagram

Українська делегація на "Євробаченні-2024" одягли патріотичні футболки. Команда співачок Alyona Alyona та Jerry Heil обрали для фіналу футболки з написом на підтримку українських військовополонених.

Представники команди України у гранд-фіналі Євробаченні 11 травня з'явилися у Green Room (місце, де перебувають учасники під час конкурсу) у чорних футболках. На них був патріотичний напис "Free Azovstal Defenders", що перекладається, як: "Волю Захисникам Азовсталі".

Цікаво, що українці вирішили використати максимально етерний час конкурсу, аби з'явитися в такому одязі. Alyona Alyona та Jerry Heil не лише гідно представили Україну і посіли третє місце, але й нагадала всьому світу про військовополонених та війну в Україні.

Відео дня

Окрім патріотичного одягу, дівчата також вкінці свого виступу виголосили англійською: "Свободу та мир Україні".

"Ми хочемо закликати всю світову спільноту зараз, коли максимально велика кількість уваги прикута до нас, зробити так, щоб військовополонених обміняли всіх на всіх. Щоб наші хлопці, дівчата, діти повернулися додому, отримали гідне лікування і гідний рівень життя. А найголовніше — вдячність від нас за все те, що вони пережили", – зазначила у своєму Instagram Alyona Alyona.

Нагадаємо, раніше Jerry Heil та Alyona Alyona відреагували на 3 місце на Євробаченні.

Вас також можуть зацікавити новини: