Учасниця проєкту "Вагітна у 16" / Скріншот YouTube

Вийшов новий випуск проєкту "Вагітна у 16", в якому 16-річна дівчина Влада закрутила роман із 24-річним хлопцем на ім'я Артур, а незабаром вона завагітніла від нього.

Дівчина не планувала вагітніти, ба більше - навіть не планувала серйозних стосунків. Однак хлопець закохався у Владу з першого погляду і вирішив завоювати її серце.

Тільки Артур не знав, що його кохана настільки молода. Тому вагітність стала ще тією проблемою. Батьки з обох сторін були розлючені, а мама хлопця навіть натякала, що дитина не від нього. Жінка постійно говорила про легковажність обраниці сина. Сама ж Влада каже, що не зраджувала свого хлопця.

Влада зі своїм хлопцем Артуром / Скриншот YouTube

Однак дівчина розповіла історію, якою шокувала глядачів. Виявляється, що в 13-річному віці вона зустрічалася з хлопцем, якого теж звали Артур. Тоді дівчина від нього завагітніла, але вона не одразу це зрозуміла.

За словами дівчини, першою дізналася про вагітність мама і запропонувала їй зробити тест. А коли це підтвердилося, то хлопець Влади кинув її. Через постійні нерви у дівчини стався мимовільний викидень.

Мама Влади розповіла, що якось її донька вибігла з кімнати, а за нею була стежка з крові.

"Вона добігла до відра і почала кричати: "Мамо, з мене вийшла дитина!" Я покликала Серьогу, він дитину поклав у коробочку з-під чаю і пішов поховав її", - розповіла мама Влади.

Як виявилося, викидень у Влади стався на четвертому місяці вагітності. Тому, коли її нинішній обранець відмовився від аборту, вона була рада.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про скандальну історію пари з проекту "Вагітна у 16" Люди та її вчителя Сергія.

Вас також можуть зацікавити новини: