16-річна школярка народила від 32-річного вчителя / скріншот з відео

Зйомки проєкту "Вагітна у 16" відбувалися ще повномасштабного вторгнення, однак черговий випуск нового сезону вийшов лише декілька днів тому. Головними героями стали закохані школярка Людмила та вчитель Сергій, у яких на момент зйомок була різниця у віці 17 років. 

Уродженка Яблунівки Київської області Людмила  закохалася у свого 32-річного вчителя, який викладав у школі інформатику. Вона всіляко намагалася показати свою симпатію вчителю, але той не сприймав дії дівчини серйозно.

Людмила у 15 років завагітніла від вчителя / скріншот з відео

Під час першої особистої зустрічі Сергій помітив, що учениця ставиться до нього "з великою повагою" і вирішив звернути на неї увагу. Пара почала зустрічатися, але таємно, вчитель навіть звільнився зі школи, аби не наражати себе на осуд.

Відео дня

Згодом закохані почали жити разом та переїхали до Білої Церкви. Тоді, за словами дівчини, у них сталася перша інтимна близькість, хоча вона й не хотіла цього, але, як стверджує Людмила, "організм требував" і погодилася. Дівчина намагалася усіма шляхами владнати стосунки з коханим. Тому вдавалася навіть до найдивніших способів, зокрема вона після статевого акту стояла в позі "берізки", щоб "все потрапило туди, куди треба".

Після цього стало відомо, що неповнолітня завагітніла і приховувала це від чоловіка. Коли Сергій дізнався, не зрадів, і між закоханими почалися постійні суперечки та скандали.

Сергій дорікає Людмилі, що вона "погана господиня" / скріншот з відео

Чоловік не хотів витрачатися на вагітність Людмили та забезпечення дитини. Крім того, він постійно докоряв їй за те, що вона "погана господиня" та "не надто розумна для нього".

У пари народився хлопчик Тимур, але це не налагодило стосунки Сергія та Людмили.

Як відреагувала Людмила на випуск

Варто зауважити, що хвиля хейту навколо випуску повпливала на популярність дівчини. Зараз вона активно веде соцмережі та називає себе "мамою синочка Тимура", а також "дружиною коханого". Людмила наголошує, що вона "щаслива". З'ясувалося, що дівчина вдруге завагітніла. Це сталося через 4 місяці після народження першої дитини.

Фото Скріншот Instagram

В Instagram дівчина поділилася, що на проєкті редактори неправильно вказали її вік і заявила, що у грудні їй виповниться 21, а сину вже 3 роки.

"Тому беремо свої телефони і рахуємо", - написала Людмила.

Коментар Людмили на випуск шоу "Вагітна у 16" / Фото Скріншот Instagram

З'ясувалося, що після виходу проєкту, Сергія звільнили з IT-школи. Компанія Robocode пояснила, що така поведінка неприйнятна для викладача. За словами представників навчального закладу, їх метою є показати "ненормальність" подібних вчинків.

скріншот Telegram

Реакція мережі на історію Людмили та Сергія:

  • "Це так огидно. Він висміює Люду за неосвіченість, невміння вести побут, незрілість, але він буквально завів стосунки з дитиною, якій потрібно навчатися, розвиватися, вести звичайне життя підлітка, а не обслуговувати 32-річного мужлана, який ще й дитину їй зробив. Не розумію, чому наше законодавство закриває очі на такі ситуації"
  • "Цей тіп просто на ходка для психологів, йому 33, їй 15"

  • "Жах, його фраза: "Я бачив, що в неї низький інтелект", цікаво, який інтелект у дорослого чоловіка, який вступає в статеві стосунки з дитиною"

  • "Недолюблена дитина стала жертвою педофіла-маніпулятора: максимально мерзенні почуття від перегляду"

  • "Мужика треба посадити до в'язниці, це жах"

Нагадаємо, раніше відомий український співак Ілля Парфенюк уперше став батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: