Микита Добринін і Даша Квіткова / фото instagram.com

У березні цього року на екрани повинен був вийти новий сезон проекту "Холостяк". Однак його прем'єра відклалася через повномасштабне вторгнення. Перший випуск нового 12-го сезону вийде на екрани 30 вересня. Згадуємо, як склалося особисте життя попередніх головних героїв і на кому вони одружилися.

Максим Чмерковський

Доля з переможницею проекту Олександрою Шульгіною у нього не склалася, тому він поїхав до Америки і там знайшов свою долю. Його дружину звуть Пета Маргатройд, і в офіційному шлюбі вони з 2017 року. 

"Ми були на Бродвеї, мене запросили взяти участь як зірку. А вона на той момент подорожувала з цим шоу вже 5-7 років і прилетіла зі своєю трупою. Піта була зіркою шоу. Я відразу її помітив, вона була мега-супер, від неї така аура йшла! Але в неї тоді був молодий чоловік, у мене своя половинка, і я не дозволяв собі думати зайвого", – згадав Макс той день, коли познайомився зі своєю обраницею.

Максим Чмерковський і його дружина / фото instagram.com/petamurgatroyd

Костянтин Євтушенко

Четвертий "холостяк" розлучився з переможницею проекту ще на знімальному майданчику. Однак як з'ясувалося, особисте життя у нього вирувало і поза проектом.

Його дружина – легкоатлетка, олімпійська чемпіонка Наталія Добринська. З нею вони одружилися у липні 2014 року.

До речі, в мережі активно обговорювали те, що весілля відбулося через те, що Наталя завагітніла. За всіма підрахунками, у день весілля вона вже була на третьому місяці.

У пари склалося щасливе сімейне життя – вони виховують трьох дітей.

Костянтин Євтушенко та його дружина Наталія / instagram.com

Іраклі Макацарія

Підкачаний красень-грузин також незабаром після фіналу шоу розлучився з переможницею проекту. Відносно недавно Іраклі одружився. Його обраницею стала грузинка Ліза Чічуа.

Примітно, що дівчина на 17 років молодша. Пропозицію він зробив їй дуже романтично: з усіма найближчими людьми зібрався на одній із гірських вершин у Тбілісі, замовив багато кульок у вигляді серця і публічно запропонував Лізі стати його дружиною. Закінчилося все святковим салютом на честь того, що дівчина погодилася.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа / фото instagram.com

Дмитро Черкасов

У фіналі цей холостяк вибрав Ліду Немченко, але вони швидко розлучилися. Потім Дмитро познайомився в інтернеті з дівчиною на ім'я Олександра. Це сталося в 2017 році.

З тих пір пара більше не розлучалася і побудувала щасливу сім'ю. Дмитро і Олександра ростять Тимофія – дитину Олександри від попередніх стосунків, і Марка, який народився 4 лютого 2019-го.

Черкасов зі своєю дружиною / фото instagram.com

Однак не всі в їхній родині так гладко. Так, у вересні 2019-го пара втратила другу дитину - у Олександри стався викидень.

2020 року Дмитра Черкасова рідна мати звинуватила у вживанні наркотиків. Як відомо, довгі роки Дмитро не спілкується зі своєю родиною через конфлікт. Листування Черкасова з матір'ю оприлюднила його ж дружина Олександра.

Скриншот переписки Черкасова с его мамой

У 2022 році у скандал потрапила вже Олександра. Вона відмовилася переходити українською мовою, і назвала мовний конфлікт - "несенітницею".

"У Instagram я вже давно перейшла українською лише через закон про "мову медіа". У сім'ї я спілкувалася і спілкуюся російською. Я думаю російською і не збираюся нічого міняти", - заявила Черкасова.

Скриншот Instagram-stories Александры

Микита Добринін

Ця історія кохання нагадує казку. Мало того, що це єдина пара, яка не розпалася після проекту, то вони ще й показують публіці у своїх блогах ідеальне сімейне життя. Обранкою Микити Добриніна стала юна Даша Квіткова.

Розкішне весілля зіграли у 2020 році, у 2021 році у них народився син Лев, а у 2022 пара повінчалася.

Весілля Микити і Даші / фото-Instagram Микита Добринін
Микита Добринін з сином / фото Instagram Никита Добрынин

Макс Михайлюк

Холостяк вибрав у фіналі Дашу Ульянову, але пара розлучилася. Потім він познайомився з моделлю на ім'я Даша, яка народила йому дитину. Тільки після цього пара офіційно уклала шлюб.

Макс Михайлюк одружився на моделі / фото instagram.com

Раніше УНІАН писав як склалася доля переможниць всіх сезонів "Холостяка".

Вас також можуть зацікавити новини: