Бред Пітт і Шарліз Терон / фотоколаж: fakty.ua

Актори Бред Пітт і Шарліз Терон зустрічаються. За чутками, зірка Голлівуду і оскароносна актриса були представлені один одному колишнім чоловіком Терон Шоном Пенном.

Якщо вірити повідомленням, то їхні стосунки зав'язалися під час минулих різдвяних свят і стали для Пітта першими після розриву з Анджеліною Джолі в 2016 році. У грудні 2018-го Терон гостювала будинку у Пітта в Лос-Фелісі (Лос-Анджелес), але актриса ще не познайомилася з його шістьма дітьми підліткового віку Захарою, Шайло, Вів'єн, Нокс, Меддоксом і Максом. У самої Шарліз є двоє прийомних дітей — Август і Джексон.

Джерело, близьке до пари, розповіло The Sun, що Бред Пітт і Шарліз Террон протягом тривалого часу були друзями, але тепер, коли вони обидва стали вільними, їх відносини розвинулися далі. «Вони постійно зустрічаються вже майже місяць», — підтвердив інсайдер.

Відео дня

Читайте такожАнджеліна Джолі та Бред Пітт погодили умови опіки над дітьми

55-річний Бред і 43-річна Шарліз відомі своїми інтрижками з іншими зірками першої величини, але минулого тижня, 12 січня, пару помітили разом, коли вони проводили час разом після кіно.

Екс-чоловік Анджеліни Джолі відправився в приватний будинок у районі Hollywood Hills, щоб подивитися картину «Якби Біл-стріт могла б заговорити», в якій він виступив в якості виконавчого продюсера. А колишня дружина Шона Пенна була спеціальною гостею показу зазначеної кінокритиками драми «Рома» в престижному готелі Chateau Marmont в Лос-Анджелесі.

Джерело поділилося, що після того, як Пітт закінчив зі своїми справами, він приїхав у готель, переодягнувся і приєднався до Терон в барі.

Очевидець розповів, що обидва актори виглядали "по-справжньому щасливими", «до смішного багато» доторкалися один до одного, а рука Бреда постійно лежала на талії колеги.