Кращі хіти репера Децла / Скріншот - Youtube - Detsl aka Le Truk

У ніч на 3 лютого не стало російського репера Кирила Толмацького, що прославився під псевдонімом Децл. Виконавець був справжнім кумиром молоді початку двохтисячних і зрештою став символом покоління, поряд з рекламою Pepsi та новомодним тоді каналом MTV.

Ім'я артиста, незважаючи на усю критику та глузування, з часом стало для російськомовного репу майже прозивним. УНІАН згадує найгучніші хіти виконавця.

Читайте такожОпубліковано відео останнього виступу репера Децла

Вечірка у Децла вдома

Трек «Вечірка» (1999) став хітом, коли Децлу було всього 16 років, і на багато років став «візитною карткою» музиканта. Компанія Pepsi зробила Децла обличчям своєї рекламної компанії «Пепсі, пейджер, MTV», і знімала його саме під цю пісню.

У 2013 році Децл взяв участь у створенні кліпу-пародії на «Вечірку» для російського ТБ.

Інші хіти

Треки з перших альбомів Децла користувалися величезною популярністю на радіо та ТБ. Пісні тих років надовго стали хітами.

У середині двотисячних музикант спробував здійснити "перезавантаження" свого сценічного образу і на деякий час змінив псевдонім.

Нагадаємо, Децл помер в ніч на 3 лютого, після виступу в іжевському клубі «Пош».

Попередньою причиною смерті музиканта називають зупинку серця. Децл прославився на початку двохтисячних років. Його дебютний альбом виконавця «Хто? ти» (2000) входить в число найбільш успішних альбомів в РФ, з тиражем понад мільйон примірників.