Нове фото Лесі Нікітюк розділило думки її шанувальників / фото УНІАН

Популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк не втомлюється радувати шанувальників фотографіями з відпочинку на Мальдівах.

Цього разу Леся Нікітюк на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, на якому вона позує на вечірньому пляжі в короткій сукні, котра підкреслювала спокусливі ніжки, і з плетеною сумочкою.

Читайте також"Груди дуже сильні": Даша Астаф'єва звела з розуму фанатів серією пікантних фото

Відео дня

"Сукня - 750 гривень, сумка - 25 доларів, волосся - укладка за допомогою води з Індійського океану", - підписала телеведуча своє фото.

Нове фото Лесі Никитюк розділило її шанувальників на тих, хто захоплений образом відомої телеведучої й тих, кому щось не сподобалося. "Леся Винник...", - пожартував один із коментаторів, натякаючи на деяку схожість із популярним українським співаком і серцеїдом Олегом Винником, який, між іншим, днями здивував зміною іміджу.

"Леся, ви - супер. Гарний смак і бездоганне тіло. Плюс - прекрасне почуття гумору...", - вважає інша прихильниця Нікітюк під ніком varava.ania. А ось користувач під ніком sergeikomarevskii не був у захваті від нового "лука" Лесі Нікітюк: "Найневдаліше фото яке я бачив, капєцовий кошмарік", - прокоментував він фото.

"Яка різниця в чому бути (хоч голою) на березі Індійського океану", - зазначив ще один шанувальник Лесі Нікітюк, і з ним важко не погодитися. До речі, в разділі УНІАН.Туризм можна знайти багато корисної та цікавої інформації для подорожей.

Раніше УНІАН повідомляв, що Леся Нікітюк на особистій сторінці в Instagram опублікувала фото, на якому вона позує в морі в білій мокрій футболці і ніжному купальнику.