Артист буде виступати під пісню Нетти Барзілай "Toy" / Фото УНІАН

Вєрка Сердючка таки вийде на сцену Євробачення-2019. Протягом декількох тижнів представники співака вели переговори з організаторами шоу і нарешті узгодили всі питання.

Читайте такожДанилко пояснивши, хто має поїхати на Євробачення 2019 від України

На офіційній Instagram-сторінці українського Євробачення повідомляють, що Андрій Данилко вийде на сцену в Тель-Авіві в образі Вєрки Сердючки. Артист буде виступати під пісню Нетти Барзілай "Toy".

Відео дня

Крім цього, на грандіозному шоу глядачі зможуть побачити виступи переможців Євробачення Нетти Барзілай, Dana International, Кончіти Вурст і учасниці конкурсу 2018 року Елені Фурейри.

Спеціальним гостем Євробачення-2019 буде голлівудська актриса ізраїльського походження Галь Гадот, відома за фільмом "Диво-жінка". Також Мадонна офіційно підтвердила свою участь у вокальному шоу.

Оголошено учасників інтервал-актів «Євробачення-2019». 😍🔥 - Нетта виступить у першому півфіналі з новою версією переможної пісні Toy і в фіналі з новим треком, прем'єр прем'єра якого відбудеться пізніше; Dana International виступить в одному з півфіналів і у фіналі; Кончіта Вурст заспіває Heroes Монса, Монс виконає попурі з піснею Елені Фурейри, Елені заспіває пісню Вєрки Сердючки з 2007 року, а Вєрка заспіває пісню Нетти Toy. До них приєднається Галі Атарі з піснею Hallilujah; Гал Гадот стані спеціальним гостем фіналу Євробачення-2019; - Ідан Райхель з'явиться з 24 музикантами і 26 фіналістами з піснею Boee; Група Shalva (з нац.відбору Ізраїлю) виступить з піснею Million Dreams; Остаточні переговори з Мадонною ведуться. Гонорар за дві пісні - 1,3 мільйона доларів.

Публікація від UA: Євробачення. Eurovision (@eurovision.ua)

Як повідомляв УНІАН, раніше MARUV, яка зі скандалом відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019 після перемоги у нацвідборі, вирушила з концертами в Росію.