Українські зірки, незважаючи на концертні тури і виступи за кордоном, все одно знайшли час піти проголосувати, деякі, не бажаючи залишатися осторонь, навіть змінили місце реєстрації.

Одним з перших проголосував у другому турі виборів відомий український шоумен та ведучий Сергій Притула. Артист перебуває у всеукраїнському турі зі своїм шоу Вар'яти, але це не завадило йому виконати свій громадянський обов'язок.

"Вар'яти збільшили кількість людей на ділянці до 86 чоловік! Ноги в руки і на дільниці! Доброго ранку!", - написав в Instagram ведучий.

Пішов на виборчу дільницю і відомий продюсер і репер Потап (Олексій Потапенко). Артист прийшов голосувати зі своїм неповнолітнім сином Андрієм, якому довірив важливий крок – кинути бюлетень у виборчу урну.

"За майбутнє", - так підписав фото сина Потап в Instagram.

Українська співачка Джамала з чоловіком Бекіром Сулеймановим в Instagram Stories закликала шанувальників свідомо ставитися до вибору президента, не сидіти вдома, і піти віддати голос.

"Будь котиком, проголосуй!", - написала артистка в Instagram Stories.

Джамала з чоловіком прийшли на виборчу дільницю / скріншот

Відомий український співак Олег Винник вибирав президента України за кордоном - він проголосував на закордонній виборчій дільниці у Берліні.

Фото, на якому артист з українським паспортом на дільниці, опублікував посол України в Німеччині Андрій Мельник у своєму Twitter.

"Приємний сюрприз на виборчій дільниці у Берліні - тільки проголосував зірковий співак Олег Винник!", - написав він.

Відома українська телеведуча Катя Осадча також показала фото з виборчої дільниці: знаменитість показала паспорт з ручкою, написавши: Done, і показала себе без макіяжу в пальто і шапці.

"Не полінуйтеся, підіть проголосуйте", - написала ведуча в Instagram Stories.

Ведуча закликала проголосувати на виборах / скріншот

Як повідомляв УНІАН, в Україні в неділю, 21 квітня, розпочалося голосування в рамках другого туру виборів президента 2019. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 і повинні закритися о 20:00. Після закриття виборчих дільниць будуть оголошені результати екзит-полів.