Астролог розповів, що чекає нас на цьому тижні / фото з відкритих джерел

Астролог Влад Росс склав гороскоп на тиждень 6-12 травня.

У коментарі Главреду він розповів, чого остерігатися і коли почнеться сприятливий період.

Читайте такожФартовий Тілець і нещасний Рак: гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

"З 6 травня Меркурій перейде в зодіакальний знак Тельця, а Телець – це завжди гроші, фінанси. Тому можливі сварки і суперечки, пов'язані з подібними питаннями. У ці дні ви можете планувати якісь інвестиції, але не проводити безпосередньо операцій, тобто не вкладати гроші ні за що. Особливо з 5 по 8 травня – цей час буде пов'язаний зі спорами, розірванням партнерства, паюванням майна, розставаннями і навіть бійками", - попередив Росс.

За даними астролога, 9-11 травня все, що буде куплено в ці дні, буде зіпсовано або зруйновано.

"У ці дні складеться жорсткий квадрат між Венерою і Плутоном. Категорично протипоказано купувати в ці дні коштовності і ювелірні вироби: діаманти, сережки і т. д., тому що вони можуть швидко "піти" від вас – їх легко втратити. Також в цей період краще не купувати квартир, будинків та земельних ділянок, оскільки вони не виправдають покладених на них надій, і все це виявиться тратою грошей даремно", пояснив він.

Крім усього іншого, Росс попередив, що ці дні будуть відзначені високою небезпекою податкових перевірок, якихось наїздів і гоп-стопів. Критично небезпечні ситуації можливі в банках – вкрай висока небезпека пограбувань, додав він.

"В цілому, з 9 по 11 травня настійно рекомендую не вплутуватися ні в які афери і не вкладатися в справи, що обіцяють швидке збагачення", - зазначив експерт.

За словами астролога, вже з 12 травня ситуація зміниться – почнеться розкішний період.

"Венера зійдеться у сприятливому аспекті з Марсом, що обіцяє успіх в коханні та шлюбі. Так що 12 травня - чудовий день для укладення шлюбу та оформлення партнерства", - резюмував він.