Фінальне шоу заплановано на 18 травня / Фото з відкритих джерел

Андрій Данилко, який виступає під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, розповів подробиці виступу на Євробаченні-2019, яке відбудеться в Ізраїлі.

Читайте такожВєрка Сердючка розповіла, що найбільше її дратує на Євробаченні-2019

"Цього року нас попросили виконати пісню Нетти Барзілай Toy і ми погодилися. Це хороший хід - коли учасники переспівують пісні один одного. Сподіваюся, нас хоч на цього разу не перекриють рекламою, і люди, які хочуть побачити, побачать", - розповів Данилко в інтерв'ю КП.

Відео дня

Також артист поділився інформацією про костюми його команди під час виступу.

"Ми виконали прохання організаторів і будемо в наших срібних костюмах - тих, в яких брали участь в Євробаченні-2007. Хоча деякі кажуть: "Данилко в старих костюмах". Це не старі костюми, а легендарні. Є різниця? Нас попросили прийти у них на прес-конференцію. Це буде важкувато, ми їх віддавали в музей ABBA в Швеції. Але, як вони кажуть, це - iconic (культовий). Раз - iconic, то в ці костюми ми вже вліземо", - пожартував співак.

За словами Данилка, деякі думають, що Вєрка Сердючка бере участь в Євробаченні як конкурсант і говорять про підтримку.

Як повідомляв УНІАН, в Тель-Авіві завершився другий півфінал Євробачення, за результатами якого визначилися всі фіналісти конкурсу. Також вже відомий порядок їхнього виступу в фіналі. 18 травня стане відомий переможець Євробачення-2019. Україна вплинути на результат не зможе, оскільки в цьому році не бере участі у Євробаченні і, відповідно, не голосує.