Стали відомі подробиці про весільну сукню Каменських / фото instagram.com/kamenskux

Сьогодні співачка Настя Каменських і репер Потап стануть чоловіком і дружиною. Стали відомі подробиці про весільну сукню, в якій наречена з'явиться в "день Х".

Каменських не приховує, в якому салоні вибрала сукню. "Вести" уточнили, який саме бренд обрала наречена Олексія Потапенка.

Читайте такожНаречена Каменських показала, як готується до майбутнього весілля (фото)

У вищезазначеному салоні можна вибрати сукні haute couture від найкрутіших світових брендів, від того ж Elie Saab, Zuhair Murad або Vera Wang. Але Настя зупинилася на ізраїльському бренді Galia Lahav, який створює весільні вбрання з ручною вишивкою і найтоншим мереживом. Наречена в такій сукні виглядає спокусливо і сексуально, пише видання.

На сайті салону представлено багато весільних моделей бренду Galia Lahav - і прямих силуетів, і з пишними спідницями та корсетами, і з "хвостами русалки". В якій саме із запропонованих суконь буде наречена, тримається в секреті.

Проте журналісти дізналися, що наряд Насті Каменських буде видозмінюватися по ходу весілля за рахунок спідниці-трансформера і фати, яка теж кілька разів змінить свій вигляд. Тож по суті, у зіркової нареченої на весіллі буде кілька образів.

фото Luxury Bridal Store "Novias"

Плаття цього бренду коштують в інших салонах від 5 тисяч доларів.

До речі, у кліпі "Константа", який Потап випустив в день свого весілля і де освідчується у коханні  своїй обраниці, Настя Каменських також одягнена у весільну сукню від Galia Lahav. І можна сказати, що виглядає вона у ній дуже добре.

Відео ПТП

Як повідомляв УНІАН, весілля Потапа і Насті відбудеться в одному із заміських ресторанних комплексів під Києвом.