Щасливе Каменських запідозрили у вагітності фото instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно зіграла весілля з репером Потапом, зачарувала мережу чорно-білим фото.

Читайте такожСтало відомо, у скільки Потапу і Насті обходитися медовий місяць

У своєму Instagram Каменських опублікувала фото в халаті, зроблене напередодні весілля. Співачка широко посміхається і виглядає по-справжньому щасливою.

Відео дня

Підписники запідозрили, що причиною радості співачки є не тільки весілля, але і можливе поповнення в родині.

"А на лобі написано про пупса! Беременяшки завжди розквітають, а тут аби не двійня!", "Скільки щастя", "Гарненька", "Щастя на обличчі", "Схоже, вона при надії", "Щаслива і шалено красива Настя", - пишуть в коментарях.

фото instagram.com/kamenskux

Відзначимо, що нова хвиля чуток про вагітність Каменських з'явилася відразу після весілля. Співачка вибрала облягаючий фасон сукні, який підкреслював її живіт.

Читайте також"Світитесь": Каменських і Потап зачарували мережу ніжним спільним фото

Проте нещодавно Каменських опублікувала відверті фото в купальнику з медового місяця, на яких у співачки не видно явного "вагітного" живота.

При цьому артистка в інтерв'ю неодноразово зізнавалася, що хоче дітей і готова до ролі матері.

Як повідомляв УНІАН, 23 травня відбулося найгучніше весілля українського шоу-бізнесу за останні роки. Потап і Настя Каменських стали чоловіком і дружиною.

Розкішне весілля артисти відгуляли в одному із заміських ресторанних комплексів під Києвом. На святі виступали як самі молодята, так і їхні зіркові гості: Тіна Кароль, Вєрка Седючка і навіть хрещена нареченої Алла Кудлай.