Співачка і актриса Даша Астаф'єва проїхалася в київському метро в довгій ретросукні, і при цьому зачитувала рядки з відомого вірша.

Читайте такожЛеся Нікітюк позувала у крихітному бікіні (фото)

Тепер на YouTube-каналі співачки вийшов ролик, в якому вона стоїть у черзі за популярною серед киян перепічкою, виголошуючи слова поп-хіта 2000-х "Зійти з розуму" гурту Reflex.

Як з'ясувалося, ролик - перша історія з серії короткометражок про Київ, які Даша планує випустити на своєму каналі.

"Ідея знімати ці маленькі історії прийшла до мене уві сні. Таке часто буває, і те, що вдається запам'ятати, час від часу втілюється в реальність. Ці вірші, вони ж пісні дитинства, вимовлялися саме з такою інтонацією в моєму сні. Прокинувшись, я дуже довго сміялася, а потім вирішила записати все на диктофон. Це була одна з небагатьох ідей, що на ранок не здалася мені дурною. Разом з братом ми записали аудіо в студії, і понеслося", - розповідає співачка.

Перший ролик із серії "Київських історій" вирішили зняти біля культового для городян місця не просто так. Співачка вважає, що це місце зачароване, бо вже стільки років тут день у день збираються величезні черги. Але разове задоволення безперечно варто того.

Як повідомляв УНІАН, раніше Даша Астаф'єва показала спокусливі форми в центрі мішені.