Через 14 років спільного життя Ані Лорак та її чоловік Мурат Налчаджіоглу ухвалили рішення розлучитися / фото instagram.com/anilorak

В минулому році стало відомо, що через 14 років спільного життя співачки Ані Лорак та її чоловік Мурат Налчаджіоглу ухвалили рішення розлучитися. За неофіційною інформацією, причиною розлучення стали регулярні зради чоловіка. Сама Ані довгий час відмовлялася від коментарів, і лише зараз, через рік після розставання, вперше заговорила про це.

Читайте такожАні Лорак показала фото з 26-річним коханцем

Як пише Viva, у новому інтерв'ю для журналу ОК! артистка зізналася, що розлучення далося їй дуже важко:

Відео дня

"Я не вірю, коли хтось каже, що розлучення пройшло приємно і легко. Будь-яке розлучення — це трагедія: це боляче, це сумно, це... розчарування. Так, ти відчуваєш розчарування ... в близькій людині. Я оптиміст, я до останнього намагалася вирулити і переконувала себе, що все буде добре, що все налагодиться. Адже багато сімей так живуть", — зауважила Кароліна.

Розповіла Ані і про свої стосунки з молодим продюсером Єгором Глєбом. Так, артистка відзначила, що все почалося з простого спілкування: "Це була просто дружба і спілкування двох душ, просто розуміння і підтримка, захоплення, повага і любов — загалом, все те, що повинна отримувати жінка від чоловіка", — зізналася Ані Лорак.

Так, незабаром співачка помітила, що дружба переростає в симпатію:

"Ми зустрілися на студії в Києві і приступили до запису. Почалося спілкування, яке було такого робочого характеру. Але поступово виникла симпатія. Ніщо не віщувало, як говориться. Я була ще в стані свого безумства, своїх особистих відносин, не розуміла, куди летить моє життя. Я взагалі не думала, що зможу знову щось відчути і відкритися новій людині. Ми багато в чому схожі, єдине — я публічна людина, а він — ні, він дуже закритий, намагається ніде зі мною особливо не з'являтися. Звичайно, він приїжджає, підтримує мене, я потребую його підтримки і рада, коли він зі мною. Нам завжди весело, ми завжди сміємося, слухаємо класну музику, ми завжди на одній хвилі, нам є про що поговорити", — розповіла про своє щастя Кароліна.

Втім, виходити заміж за молодого коханого Ані не збирається. І виною всьому — розчарування в інституті шлюбу:

"Я не вірю в те, що це щось дає. Поза шлюбом ми дорожимо одне одним. Є постійне бажання дивувати, радувати, завойовувати людину. А коли вже все зрозуміло, все офіційно, ти вже такий: ну є і є. І у нього такі ж думки", — розповіла співачка.