MARUV буде зустрічати зірок на балконі / фото instagram.com/maruvofficial

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться десятий прямий ефір "Танців з зірками". Його темою стане "Містичний вечір на Хеловін", тому на паркеті з’являться номери, сповнені загадкових історій.

Ведучою балкону стане епатажна артистка, цьогорічна учасниця MARUV, яка танцювала з JAY. Ще зовсім недавно глядачі хотіли повернути її до проекту, тому латексна діва буде зустрічати зірок на балконі й першою дізнаватиметься про оцінки суддів, передає ТСН.

Читайте такожТіна Кароль "засвітила" груди у халаті на голе тіло (фото)

Відео дня

Так, найсексуальніший ведучий Даніель Салем стане перевертнем. Разом із своєю партнеркою Юлією Сахневич вони станцюють казкове танго. Хореограф Олена Шоптенко та актор Олексій Яровенко вирішили підкорити залу нелегким квікстепом в образах графа Дракули та його леді.

Олена Кравець покаже всім, що вона теж налаштована перемагати й готова дивувати. Тому разом зі своїм партнером готується опанувати хіп-хоп, який буде схожий на ритуальний танець. Своєю чергою, Анна Різатдінова та Олександр Прохоров вже станцювали всі основні танці бальної програми. Пара опанує надскладний вид мистецтва – балет.

Нагадаємо, що під час минулого ефіру проект "Танці з зірками" залишила пара Людмили Барбір та Дмитра Жука.