Корольова розповіла про сімейну трагедію / instagram.com/koroleva__star

Чотири роки тому російська співачка українського походження Наталія Корольова та її чоловік Сергій Глушко опинилися в центрі гучного секс-скандалу. У мережу потрапили фото пари інтимного характеру, що викликало хвилю критики на їхню адресу.

За словами Корольової, тоді на тлі сильного стресу вона втратила довгоочікувану дитину, передає "СтарХіт".

Вона згадала історію 2015 року, коли її чоловік загубив телефон і зловмисники намагалися шантажувати їх, вимагаючи 100 тисяч доларів за приховування знайдених в смартфоні інтимних кадрів. Однак артистка не пішла на поводу і стала готуватися до вибуху в пресі. Коли знімки потрапили в мережу, зірка подала до суду, відстоюючи право на недоторканність приватного життя. Здавалося, з часом галас стих, але незабаром парі довелося зіткнутися з особистою трагедією.

Відео дня

Читайте такожСвітлана Лобода переплюнула Волочкову, показавши шпагат (фото)

"Через три роки піднімається нова хвиля. Говорили, Корольова розпусниця, позбавити її звання заслуженої артистки. Я просто офігіла. А в цей час я вагітна була. І та ненароджена дитина на совісті тих людей, які це заварили", - зізналася артистка в YouTube-шоу "Емпатія Манучі".

Корольова зізналася, що після народження Архипа вони з чоловіком мріяли про другого спадкоємця. Багато років подружжя зверталося до допомоги медиків, і коли співачка дізналася про вагітність, то була на сьомому небі від щастя. "Та от мене оглядає лікар. За його поглядом я бачу, що щось сталося. У цей момент жити вже не хотілося. Було три місяці", - розповіла про трагедію співачка.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року російській співачці українського походження Наталії Поривай, яка має сценічний псевдонім Наташа Корольова, СБУ заборонила на 5 років в'їзд до України. Пізніше, у січні, Корольовій дозволили прилетіти до Києва на похорон бабусі. Співачка намагалася оскаржити рішення про заборону, однак програла суди.