Періс планує почати зйомки навесні - під час цвітіння сакури / Фото: Вікіпедія

Періс Гілтон після покупки комплексу "Деренівська Купель" планує провести в ньому зйомки реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стримінгових платформ. Переговори про купівлю курорту в Закарпатті американська діва веде з літа.

Читайте такожСупермодель Емілі Ратаковськи ледь вмістила пишні груди у вузький топ (фото)

Як повідомляє LifeStyle 24, щоб закрити угоду, нинішні власники комплексу повинні виконати ряд умов, виставлених Періс: побудувати на території "Деренівської Купелі" вертолітний майданчик, дворівневий паркінг і "Пасаж" для проведення масштабних культурно-масових заходів. Також на прохання Гілтон прилеглі території комплексу повинні мати додаткові автостоянки, щоб всі гості могли з комфортом розмістити свої машини.

Відео дня

За інформацією порталу, зараз йде масштабне будівництво всіх вищезазначених локацій. Періс розраховує закрити угоду на початку весни, після чого ініціює зйомку нового реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стримінгових платформ. У квітні в "Деренівській Купелі" починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Гілтон наполягає, щоб зйомки реаліті-шоу стартували саме в цей момент.