REUTERS

Сестра Кім Кардашьян Кайлі Дженнер відреагувала на падіння вертольота, на борту якого перебував легендарний баскетболіст Кобі Браянт, його 13-річна донька Джанна і ще сім пасажирів, зокрема пілот.

Дженнер опублікувала ряд постів на своїй сторінці в Instagram.

Читайте такожУ відвертому купальнику: скандальна модель неоднозначно вшанувала пам'ять легенди НБА Браянта (фото, відео)

Відео дня

Приєднуючись до співчуття з приводу трагедії, Кайлі написала, що «молиться за родину Кобі», адже у спортсмена залишилася дружина Ванесса з трьома дочками.

Сестра Кім Кардашьян зізналася, що запросто могла б опинитися на місці загиблого Браянта, адже часто літала на вертольоті, який зазнав аварії.

У листопаді 2019 року вона брала вертоліт в оренду в якості подарунку на 3-річний день народження своєї племінниці Дрім. Крім того, Дженнер була особисто знайома з його пілотом Арой Зобаяном.

Як повідомляє ресурс «7днів», хейтери Кайлі вважають ці пости не більш, ніж вдалим піар-ходом, оскільки вони «абсолютно випадково» опинилися між публікаціями, присвяченими виходу нової колекції косметики Стормі.

Як повідомляв УНІАН, Кобі Браянт, його 13-річна донька, а також ще сім осіб загинули 26 січня. Приватний вертоліт Браянта через туман врізався в пагорб. Внаслідок аварії загинули всі, хто знаходився на борту повітряного судна.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що журнал Time присвятив Браянту обкладинку.