Стало відомо, де познайомилися Мадонна з новим коханим / Скріншот Instagram

Американська попдіва Мадонна, яка днями розійшлася з молодим бойфрендом, вже встигла закрутити новий роман. Обранцем співачки став 34-річний британський боксер Річард Ріакпрое.

Як повідомив інсайдер виданню Daily Mail, закохані познайомилися ще у 2023 році завдяки спільним друзям. Це сталося на одному з модних показів, де Мадонна була запрошеною гостею, а Річард – манекенником.

За словами інсайдера, артистка почала більше спілкуватися з боксером після розриву попередніх стосунків. Попзірка планує підтримати бойфренда під час його наступного бою в Лондоні.

Відео дня
Мадонна і Річард Ріакпрое / Скріншот Instagram

"Річард познайомився з Мадонною через спільних друзів в індустрії моди. Вони чудово ладнають і весело проводять час у компанії один одного", – вказала особа, наближена до пари.

До слова, днями стало відомо, що виконавиця та її екс-коханий – 30-річний боксер Джош Поппер – розійшлися. Пара, попри велику різницю у віці, була у стосунках рік. Причиною розриву став завантажений графік співачки та спортсмена. Мадонна та Джош залишилися хорошими друзями.

Нагадаємо, раніше Мадонна потрапила у черговий скандал. Фани зірки подали на неї до суду.

Вас також можуть зацікавити новини: