Наталка Денисенко провела час з чоловіком / instagram.com/natalka_denisenko

Українська актриса Наталка Денисенко нарешті зустрілася зі своїм чоловіком, актором Андрієм Федінчиком, який з початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ.

Федінчик дуже часто залишає дружину і сина вдома, а сам їздить по різних точках, де разом з побратимами героїчно захищає нашу країну від ворожих атак. У зв'язку з цим подружжя часом дуже довго не бачаться, а лише телефонують одне одному по відеозв'язку.

Однак так співпало, що Федінчику все ж вдалося потрапити додому хоч ненадовго, щоб побачити своїх рідних, в День батька. Тому вони вирішили відправитися на сімейний променад, щоб провести час разом.

Відео дня
Наталка Денисенко з чоловіком Андрієм Федінчиком / скріншот Instagram

Вони прогулялися Києвом і зробили кілька фотографій. Наталка була одягнена в білу міні-сукню і кеди, а Андрій - в джинси, чорну футболку і бейсболку. Доповнили вони свої образи сонцезахисними окулярами.

Денисенко прогулялася Києвом / скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко зізналася, на що ніколи не витрачає гроші чоловіка, службовця в ЗСУ. Зірка "Кріпосної" оплачує косметолога та інші "примхи" зі своїх доходів.

Вас також можуть зацікавити новини: