Пугачова повернулася в РФ / фото instagram.com/maxgalkinru

Співачка Алла Пугачова розповіла, чим вона займалася за кордоном і чому зараз повернулася у Росію. Виявляється, у Примадонни Закінчилася відпустка, під час якої вона проходила лікування і відпочивала.

"У вас таке прямо повернення блудної доньки. Закінчилася відпустка. Шкода", - сказала Пугачова на відео, яке опублікував російський дизайнер Ігор Гуляєв в мережі.

"Я відпочивала, лікувалася", - додала Алла Борисівна.

Відео дня

Раніше багато хейтерів у мережі закликали Пугачову їхати з Росії, яку вона залишила разом з чоловіком і дітьми на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Нагадаємо, 27 серпня російський дизайнер Ігор Гуляєв опублікував відео з Пугачовою, яка повернулася в Росію

Алла Борисівна і Максим Галкін після початку повномасштабної війни РФ проти України виїхали в Ізраїль, влітку вони перебували в Юрмалі.

Чоловік "жінки, яка співає" активно підтримує українців і допомагає постраждалим унаслідок російського вторгнення. Пугачова поки публічно не висловлювала свою позицію з приводу агресії Путіна. 

Наразі невідомо, чи повернеться Галкін в РФ. Зараз він на гастролях. У Росії він вже потрапив до негласного "чорного списку" артистів, які не підтримують агресивну політику Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: