Зараз Бардаш і Кива перебувають поза межами України / колаж УНІАН

Українська співачка, модель і волонтер Даша Астаф'єва розкритикувала публічних українців, які після початку повномасштабного вторгнення Росії стали на бік ворога. "Дісталося", зокрема, екс-нардепу Іллі Киві та продюсеру Юрію Бардашу.

Про це йдеться в її інтерв'ю блогеру Сергію Іванову.

Зірка зізналася, що радіє тому, що такі мерзотні люди як Кива й Бардаш поїхали й скоріш за все не повернуться до України.

Відео дня

"Для мене Кива і Юра (Бардаш, - ред.) - це одне лице, як еволюція неандертальців... Це ж просто жесть. Ти дивишся на людину й не розумієш, на яких природніх зв'язках вона могла існувати, жити, десь працювати, спілкуватися з людьми, керувати процесами. Кива - це ж просто якесь обличчя орків. Як він тут жив? Як добре, що він поїхав. Як гарно вписався в цих довбо**ів, росіян. Юрі теж там буде дуже класно, органічно", - вважає Астаф'єва.

Вона також додала, що з 2014 по 2022 рік бувала кілька разів у Росії з концертами.

Астаф'єва розкритикувала Киву і Бардаша / скріншот відео

Зазначимо, що нещодавно Бардаш озвучив низку антиукраїнських заяв і фактично підтримав Росію у війні. Він також висловився про те, що фраза "Україна - понад усе" нібито має фашистські відгомони, за що шоумена гостро засудили. На думку продюсера, дана фраза - аналог висловлювання "Deutschland über alles" (Німеччина - понад усе), яку активно використовували німецькі лідери за часів Другої світової.

Від Бардаша через його проросійську позицію пішла дружина.

Екс-депутат від ОПЗЖ Ілля Кива наразі переховується в Росії й публічно підтримує розв'язану Путіним жорстоку війну проти України.