Олег Собчук / Instagram / sob4uk

Олег Собчук, 40-річний фронтмен відомого українського гурту "С.К.А.Й." зізнався, що мав проблеми з алкоголем. За його словами, через надмірне вживання спиртного йому навіть не хотілося проводити час з рідними.

Про це він розповів в ефірі програми "Світське життя", передає ТСН.

"Алкоголь реально був і він завжди присутній в шоу-бізнесі, починаючи від райдеру, закінчуючи зустрічами. Аж такого криміналу не було. Просто це було часто. Син хоче погуляти або треба приділити час сім'ї - у тебе постійно немає сил, тебе постійно хтось кумарить. Коли ти бухаєш, тобі вп*дло це робити", - каже Собчук.

Відео дня

Дружина виконавця, візажистка Марія, радіє, що йому вдалося побороти залежність і серйозно зайнятися спортом.

Читайте також"Все пробувала, тільки не кололася": українська співачка розповіла про експерименти з наркотиками

"Я про це мріяла і в своїх думках, мені здається, привернула це. Я дуже хотіла, щоб чоловік активно займався спортом. Сподіваюся, він ще в йогу подасться", - поділилася обраниця виконавця.

Музикант у свою чергу відповів, що за допомогою до лікарів або психологів не звертався. Йому дало поштовх зав'язати зі звичкою самосвідомість того, що він не хотів, щоб діти бачили його таким. "Це дуже мотивує. Відразу не вийде, тому що є компанія. А друзям не прикольно, коли їх товариш виходить з алкокоманди", - додав Собчук.

При цьому він зізнався, що не повністю відмовився від алкоголю, а може іноді випити келих вина.