Одна з бджіл сиділа на оці / скриншот з відео Віталіни Ющенко

Віталіна Ющенко вирішила привітати православних християн з Преображенням Господнім та Днем бджоляра. Донька третього президента України Віктора Ющенко повторила сміливе відео Анджеліни Джолі.

Про мету свого вчинку Ющенко розповіла на своїй сторінці в Instagram

Донька колишнього президента не побоялася знятися з бджолами, хоча на відео можна помітити, що вона дещо нервує, коли комаха сидить на її оці. Ющенко написала, що своїм вчинком вона хоче привернути увагу людей до проблем з вимиранням бджіл.

Читайте такожКатя Осадча втретє стала мамою (фото)"Одразу хочу сказати, що тут головна не я, а ці милі комашки, яких багато хто боїться, а я і моя родина обожнюємо. Це не мавпування більш відомого відео, я навпаки закликаю більше відомих людей, чиновників і просто небайдужих підключатися, створювати флешмоби і поширювати аби про цю проблему знали більше і говорили", вказала Віталіна Ющенко.

Коментатори оцінили фото та відео, яка донька третього президента розмістила на YouTube. Фанати відзначили сміливість Віталіни Ющенко та похвалили її за небайдужість до проблем бджіл.

Також Вас можуть зацікавити новини: