Санта з сином Даніелем / instagram.com/santadimopulos

Українська співачка Санта Дімопулос зараз разом з родиною живе за кордоном. Та нещодавно її 15-річний син приїзджав в Україну. Тому підписники в інстаграмі поцікавились, як вона відпустила хлопця самого і чи не переймалась за його безпеку. Санта вперше прокоментувала цю ситуацію. 

"А як я могла не відпустити? Він вже доросла людина, яку я дуже люблю, поважаю, і до якої прислухаюся. Він скучив за батьківщиною, за Києвом, за татом, за бабусею, за друзями. Чи була я у захваті від цієї ідеї? О, ні! Але я відчувала, що все буде добре, хоч інколи були і безсонні ночі, коли прилітало", - відповіла співачка. 

Дімопулос додала, що у них були інші плани, але вона дала право сину обрати те, що він бажає більше. 

Відео дня

"Я дуже хотіла, щоб він поїхав з нами на Балі, але він вирішив інакше. І він щасливий, що нарешті вперше з початку війни побував вдома", - наголосила вона.  

Скріншот сторіз Санти / instagram.com/santadimopulos

Хлопець провів час зі своїм батьком - ведучим Андрієм Джеджулою, з яким жінка скандально завершила стосунки у 2010 році. 

Даніель з татом Андрієм Джеджулою / instagram.com/djedjula

Нагадаємо, від початку війни Санта разом з родиною виїхала з України.  Нещодавно вона потрапила у скандал. Жінка виклала оголені фото в мережу з Балі, які зробила російський фотограф Тетяна Кудряшова. До речі, це не перший випадок, коли Дімопулос помічають у компанії росіян. 

Вас також можуть зацікавити новини: