Санта Дімопулос оголеною позувала на Балі для фотографа-росіянки

Українська співачка Санта Дімопулос, яка з початку повномасштабного російського вторгнення поїхала за кордон, зараз відпочиває на Балі. Знаменитість поділилася з шанувальниками кадрами з відпочинку, які для неї зробила фотограф з Росії Тетяна Кудряшова.

На знімках Дімопулос, яка відзначила Новий рік без чоловіка і дітей, постала повністю оголеною. Інтимні частини тіла вона прикрила руками. 

"Красиво, навіть без ретуші", - підписала фото Дімопулос і зазначила росіянку, з якою разом провела час під час зйомки.

Відео дня
Санта Дімопулос оголеною позувала на Балі для фотографа-росіянки

До слова, в Instagram Кудряшової зазначено, що вона працює на дві країни - Росію та Індонезію. Ще в минулому році вона публікувала в своєму блозі фото, зроблені в Санкт-Петербурзі.

Варто відзначити і те, що Санта Дімопулос вже не вперше з'являється в компанії росіян. Раніше співачка похвалилася "лакшері-відпочинком" з колишньою дружиною олігарха з РФ.

Що Санта Дімопулос говорить про війну в Україні

Співачка перебуває за кордоном, вона часто відпочиває в Монако, на Ібіці, в Дубаї, в Греції... Нещодавно Дімопулос поскандалила з росіянином. Вона опинилася з ним в одній компанії і вступила з чоловіком в словесну перепалку.

Однак після цього Дімопулос "застукали" на дні народження дочки російського олігарха. Співачка вже давно дружить зі спадкоємицею Ельдара Османова.

Вас також можуть зацікавити новини: