Вікторія Петрик / instagram.com/viktoria_petryk

Прес-служба управління Нацполіції в Одеській області повідомила, що в Одесі затримали 40-річного чоловіка за підозрою у викраденні авто преміум-класу Hyundai Santa Fe.

Повідомляється, що його "спіймали" по гарячих слідах. Він їздив по місту в пошуках автомобіля, а коли знайшов, кинув свою машину і зник на викраденій. При обшуку в його машині поліцейські знайшли електронні пристрої для злому транспортних засобів, пістолет травматичної дії, паспорт, виданий на його ім'я іноземною державою, та інші речові докази протиправної діяльності.

Поліція затримала чоловіка Вікторії Петрик / od.npu.gov.ua

За інформацією "Думської", зловмисником виявився чоловік української співачки Вікторії Петрик. Чоловіка впізнали за статурою, бо зірка періодично виставляла фото з ним, але прикривала обличчя смайликом.

Відео дня
Вікторія Петрик / instagram.com/viktoria_petryk

Зараз Володимир Андрушкевич перебуває в СІЗО. При цьому за нього можуть внести заставу в розмірі 744,3 тис. грн.

Читайте також"Ми вбиті горем": хрещений син Тарантіно наклав на себе руки на ГаваяхХто така Вікторія Петрик

Вікторія Петрик - українська співачка. Володарка титулу найсексуальнішої учасниці нової хвилі 2014 року. Переможець "Дитячої Нової хвилі 2010". Старша сестра Анастасії Петрик.

Вона представляла Україну на Дитячому Євробаченні 2008 в Лімасолі, де посіла 2 місце. Представниця України на Новій Хвилі 2014.

Вас також можуть зацікавити новини: